Biologische producten voor een gezonde, biologische voeding

Biologische producten bij Natuur Aan HuisBiologische producten worden op natuurlijke wijze geproduceerd met respect voor mens, dier, plant en milieu, en veel aandacht voor de natuurlijke kringloop. Biologische producten worden geteeld op een gezonde bodem via een organische bemesting en mechanische onkruidbestrijding. Daardoor bevat biologische voeding meer voedingsstoffen en heeft het een rijke en volle smaak. Bovendien zijn biologische producten beter voor de bio diversiteit en bevatten ze geen kleurstoffen, synthetische zoetstoffen of pesticiden. Ben jij ook overtuigd van de voordelen van gezonde voeding en biologische producten? Dankzij de online bio winkel van Natuur Aan Huis kan je jouw favoriete biologische producten nu eenvoudigweg via internet bestellen!

De voordelen van gezonde, biologische voeding  

Gezonde, biologische voeding zorgt er in de eerste plaats voor dat je lichaam alle energie krijgt die het nodig heeft, waardoor je je fitter voelt en meer zin krijgt om te bewegen. Als je regelmatig gezonde voeding eet dat veel vitaminen en mineralen bevat, zal je afweersysteem bovendien optimaal werken en ben je beter bestand tegen ziekten en infecties.

Daarnaast heeft gezonde, biologische voeding ook een effect op hoe je eruit ziet. Gezonde voeding is immers de eerste stap naar een slanker lichaam en je zal er tevens heel wat jonger uitzien.  

Lekkere biologische maaltijden

Een warme maaltijd moet 30 à 35% van de dagelijks benodigde energie leveren. Een gezonde biologische maaltijd bestaat daarom uit een zetmeelproduct, minimum 200 gram groenten en een eiwit- en ijzerbron, zoals vlees, vis, eieren of een vervangproduct. Daarom vind je bij Natuur Aan Huis heel wat lekkere biologische producten waarmee je thuis elke dag weer heerlijke biologische maaltijden kan bereiden.

Kies bijvoorbeeld voor onze heerlijke Japanse specialiteiten zoals Japanse pasta of Miso soep. Hou je het liever traditioneel, dan kan je gaan voor bonen in tomatensaus, een zelf gemaakte groentenpizza of een kant en klaar Giersmaal met groenten. En als dessert eet je een lekker rijstdessert met vanillesmaak of een sojadessert met caramel.

Natuur Aan Huis biologische productenBiologische producten bestellen bij Natuur Aan Huis

Onze biologische producten kan je gemakkelijk vinden door de allergieënfilter te gebruiken en te filteren op ‘biologisch’. Op die manier zullen onder alle productcategorieën enkel biologische producten verschijnen en ben je er zeker van dat je geen producten koopt die veel cholesterol bevatten.

Wil je biologische producten bestellen, dan klik je bij het product van jouw keuze op ‘in winkelwagen’. Als je klaar bent met shoppen, klik je rechts bovenaan op ‘afrekenen’. Wie reeds een account bij Natuur Aan Huis heeft, kan meteen de bestelling plaatsen en betalen. Wie nog geen account heeft, kan er eentje aanmaken en nadien afrekenen. Als je voor 12u bestelt, krijg je jouw biologishce producten via Bpost de volgende werkdag bij je thuis afgeleverd.

Voor meer informatie omtrent de betaling, de leveringen, de verzendkosten en het opvolgen van je bestelling kan je op de klantendienst pagina terecht.

 

> Ga naar de Natuur Aan Huis webshop voor biologische producten...