Gluten allergie? Kies voor een lekker glutenvrij dieet!

Glutenvrij dieet

Wie lijdt aan een gluten allergie moet heel wat voedingsproducten weren uit zijn dagelijkse maaltijden. Gelukkig kan je dankzij Natuur Aan Huis zeer gemakkelijk glutenvrije producten online bestellen, zodat je een lekker glutenvrij dieet kan bereiden!


Wat is gluten allergie?

Iemand met coeliakie of gluten allergie is glutenintolerant en kan niet tegen gluten. Voedsel met gluten zorgt bij mensen met een gluten allergie voor een beschadiging van het slijmvlies van de dunne darm, waardoor de darm niet goed kan functioneren.

Gluten is een eiwit dat voorkomt in tarwe, rogge, gerst, spelt, kamut en in de meeste haversoorten. Ook in producten die van deze granen gemaakt zijn, zoals bijvoorbeeld brood, pizza, pasta, taart, etc. zitten gluten. Daarnaast komen gluten voor in ingrediënten van soepen (bindmiddel, vermicelli of vlees), in sauzen, ijssoorten en bier.

Een glutenvrij dieet met glutenvrije producten

Glutenvrij eten is niet zo vanzelfsprekend. Je mag geen normaal brood, pasta of ontbijtgranen eten, sauzen zijn uit den boze, ook de meeste desserts bevatten gluten en je mag geen bier drinken. Gelukkig kan je bij Natuur Aan Huis heerlijke glutenvrije producten bestellen om zelf een lekker glutenvrij dieet te bereiden. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld glutenvrije cornflakes voor een heerlijk ontbijt, glutenvrije pasta met glutenvrije pastasaus en verrukkelijke glutenvrije chocolade cakes. Zelfs glutenvrij brood kan je vinden in onze webshop!

Glutenvrij producten bij Natuur Aan HuisGlutenvrije producten bestellen bij Natuur Aan Huis

Onze glutenvrije producten kan je gemakkelijk vinden door op de homepagina te filteren op ‘glutenvrij’ (in de rechter zijbalk). Op die manier zullen onder alle productcategorieën enkel glutenvrije producten verschijnen en ben je er zeker van dat je geen producten koopt die gluten bevatten.

Wil je glutenvrije producten bestellen, dan klik je bij het product van jouw keuze op ‘in winkelwagen’. Als je klaar bent met shoppen, klik je rechts bovenaan op ‘afrekenen’. Wie reeds een account bij Natuur Aan Huis heeft, kan meteen de bestelling plaatsen en betalen. Wie nog geen account heeft, kan er eentje aanmaken en nadien afrekenen. Als je voor 12u bestelt, krijg je jouw glutenvrije producten via Bpost de volgende werkdag bij je thuis afgeleverd.

Voor meer informatie omtrent de betaling, de leveringen, de verzendkosten en het opvolgen van je bestelling kan je op de klantendienst pagina terecht.

 

> Ga naar de Natuur Aan Huis webshop