Kwalitatieve parfumvrije producten: reken af met je parfum allergie

Parfum allergie? Geen last meer van met de parfumvrije producten van Natuur Aan Huis!

Een parfum allergie kan erg vervelend zijn, want parfums zitten in cosmetica, verzorgingsproducten, schoonmaakmiddelen, maar ook in voeding en natuurlijke materialen. Heb jij ook last van zo’n vervelende parfum allergie? Dankzij Natuur Aan Huis kan je kwalitatieve parfumvrije producten bestellen!

Wat is een parfum allergie?

Een parfum allergie is een allergie voor natuurlijke en/of synthetische geurstoffen en smaakstoffen. Wanneer mensen met een parfum allergie met deze producten in aanraking komen, krijgen ze over het algemeen last van een jeukende rode uitslag met schilfering. Soms kunnen pukkels en blaasjes voorkomen. Dit fenomeen wordt ook wel ‘allergisch contacteczeem’ genoemd.

Een parfumvrij leven

Wie aan een parfum allergie lijdt, kan best goed opletten met producten zoals cosmetica, reiningsmiddelen en luchtverfrissers. Bovendien komen parfums tevens voor in natuurlijke materialen, zoals hout en bloemen, maar ook in voedingsmiddelen, zoals in koffie, chocolade, kruiden, prei en gerookte of gebrande voedingsmiddelen.

 

De eenvoudigste oplossing bij een parfum allergie lijkt het vermijden van contact met bovenstaande geparfumeerde producten en parfumgrondstoffen. Omdat parfums in het zeer breed gamma producten voorkomen, is dat echter niet altijd even gemakkelijk.

 

Gelukkig kan je bij Natuur Aan Huis tal van kwalitatieve parfumvrije producten vinden, zodat je zonder zorgen parfumvrij kan leven. Bij ons vind je bijvoorbeeld parfumvrije douchegel, parfumvrije bodylotion, cosmetica en verzachtende gezichtscrèmes zonder parfum.  Ook voor voeding zonder parfum kan je bij ons terecht. Onder meer voor parfumvrije chocolade en parfumvrije koffie moet je bij Natuur Aan Huis zijn!

Parfumvrije producten bij Natuur Aan HuisParfumvrije producten bestellen bij Natuur Aan Huis

Onze parfumvrije producten kan je gemakkelijk vinden door op de homepagina te filteren op ‘parfumvrij’. Op die manier zullen onder alle productcategorieën enkel parfumvrije producten verschijnen en ben je er zeker van dat je geen producten koopt die parfum bevatten.

 

Wil je parfumvrije producten bestellen, dan klik je bij het product van jouw keuze op ‘in winkelwagen’. Als je klaar bent met shoppen, klik je rechts bovenaan op ‘afrekenen’. Wie reeds een account bij Natuur Aan Huis heeft, kan meteen de bestelling plaatsen en betalen. Wie nog geen account heeft, kan er eentje aanmaken en nadien afrekenen. Als je voor 12u bestelt, krijg je jouw parfumvrije producten via Bpost de volgende werkdag bij je thuis afgeleverd.

 

Voor meer informatie omtrent de betaling, de leveringen, de verzendkosten en het opvolgen van je bestelling kan je op de klantendienst pagina terecht.

 

> Ga naar de Natuur Aan Huis webshop...