Soja allergie? Bereid lekker maaltijd met sojavrije producten!

Soja allergieHoewel een soja allergie niet zo vaak voorkomt, is het wel erg lastig als je aan een soja allergie lijdt. Soja komt namelijk voor in heel wat producten, waardoor het moeilijk is om steeds met sojavrije producten te koken. Gelukkig kan je dankzij Natuur Aan Huis gezonde sojavrije producten bestellen om lekkere sojavrije maaltijden te bereiden.

Wat is soja allergie?

Soja is een zeer voedzame peulvrucht, waarvan de korrels (of sojabonen) verwerkt worden in een grote diversiteit aan producten. Om deze sojabonen te kunnen verwerken, ondergaan de korrels een aaneenschakeling van bewerking, waardoor er veranderingen zijn in de structuur van de proteïnen of eiwitten, waaraan sommige mensen allergisch zijn. Vooral kinderen worden getroffen door soja allergie, hoewel ook volwassen er slachtoffer van kunnen zijn. Meestal verdwijnt de allergische reactie op soja wel als men ouder wordt.

Een dieet zonder soja dankzij sojavrije producten

Een dieet zonder soja is moeilijk, omdat soja in zeer veel producten voorkomt. Daardoor dienen mensen die aan een soja allergie lijden vaak veel aandacht besteden aan de ingrediëntenlijst en aan waarschuwingen op etiketten van producten die ze willen kopen. Gelukkig kan je bij Natuur Aan Huis een hele reeks sojavrije producten kopen waarmee je gemakkelijk elke dag weer een lekkere sojavrije maaltijd bereidt. Wat dacht je bijvoorbeeld van sojavrije room, een heerlijk sojavrij vanille rijstdessert en sojavrije chocopasta? Met Natuur Aan Huis kan iedereen met een soja allergie genieten van lekkere maaltijden!

Sojavrije producten bestellen bij Natuur Aan Huis

Sojavrij productenOnze sojavrije producten kan je gemakkelijk vinden door via de allergieënfilter ‘sojavrij’ aan te vinken. Op die manier zullen onder alle productcategorieën enkel sojavrije producten verschijnen en ben je er zeker van dat je geen producten koopt die soja bevatten.

Wil je sojavrije producten bestellen, dan klik je bij het product van jouw keuze op ‘in winkelwagen’. Als je klaar bent met shoppen, klik je rechts bovenaan op ‘afrekenen’. Wie reeds een account bij Natuur Aan Huis heeft, kan meteen de bestelling plaatsen en betalen. Wie nog geen account heeft, kan er eentje aanmaken en nadien afrekenen. Als je voor 12u bestelt, krijg je jouw sojavrije producten via Bpost de volgende werkdag bij je thuis afgeleverd.

Voor meer informatie omtrent de betaling, de leveringen, de verzendkosten en het opvolgen van je bestelling kan je op de klantendienst pagina terecht.

 

> Bestel sojavrij producten op de Natuur Aan Huis Webshop...