Biologische voeding: vertrouw de specialist

biologische voeding online

Wie geen risico wil nemen, vertrouwt best enkel biologische voeding

Biologische voeding is voeding die geteeld wordt met respect voor mens, dier en milieu. Dit betekent dat er enkel milieuvriendelijke productiemethoden worden gehanteerd, geen genetisch gemanipuleerde gewassen gebruikt worden en zeker geen pesticides of kunstmest.

Biologische voeding voor jong en oud

We staan vaak van versteld wat in onze voeding terecht komt. Vooral bij kinderen is het belang van goede voeding niet te onderschatten. Hun immuniteitssysteem moet nog gevormd en versterkt worden. Het is nochtans niet moeilijk schadelijke stoffen te mijden uit onze voeding. Maar hoe?

Eerst en vooral zijn er de talrijke eco- en biolabels die de oorsprong van de voeding kennen en bevestigen. Maar de meest gehanteerde en veiligste oplossing voor biologische voeding is een specialist, zoals Natuur Aan Huis. Wij verkopen enkel biologische voeding waarvan de oorsprong 100% gegarandeerd en bevestigd is.

Waarom biologische voeding? Is er wel degelijk een verschil?

De impact van voeding op ons lichaam is enorm. Een gezonde geest in een gezond lichaam begint met de voeding. Uiteraard in combinatie met voldoende beweging, maar ook hiervoor zijn bouwstenen nodig. Biologische voeding is dan ook meer dan voeding. Het is een levenswijze waarbij bewust gekozen wordt om gezond te leven. Zonder extra moeite, hetzij opletten wat je eet. En zoveel moeite is dat niet. Dankzij de teeltwijze, het ontbreken van pesticides en kunstmest, proef je bovendien nog de echte smaak van groenten. Enkel voordelen dus!

Is biologische voeding eenzijdig?

In tegendeel. De variëteit van biologische voeding is enorm. Door geregeld af te wisselen en te combineren, net zoals bij elke vorm van voeding trouwens, staan biologische ingrediënten garant voor lekker en gezond tafelplezier. Ontdek hier alvast ons ruime aanbod biologische producten.

 

> Ga naar de biologische voeding webshop

> Alle Biologische Voeding blogberichten