Klantendienst

Vraag het ons
U kan ons via mail klantendienst@natuuraanhuis.be bereiken van maandag tot en met donderdag, telkens van 08u00 - 16u00. En op vrijdag van 08u00 - 15u00. Niet van toepassing tijdens feestdagen. U krijg het snelste repons tussen 8u-12u en14u-15.30u 
Probleem om een bestelling te plaatsen
 Lukt het u niet om een bestelling te plaatsen wegens een foutmelding van de Bpost applicatie, uw producten verdwijnen telkens uit uw winkelmandje of u vind onze webshop niet praktisch om mee te werken. Geen enkel probleem, u mag mij uw bestelling altijd via e-mail sturen aan de hand van een screenshot of getypte tekst. Houdt er dan wel rekening mee dat de betaling dan enkel via een overschrijving kan verlopen en dat het tot 3 dagen kan duren eer het zichtbaar is op onze rekening.
             
Leveringen

Bestellingen worden verzonden via B-post. Als u voor 12 uur bestelt, dan is uw bestelling meestal de volgende werkdag bij huis. Vrijdag na 12u, tijdens het weekend en feestdagen worden er geen bestellingen verzonden en verwerkt. Als een product niet voorradig is verzenden wij uw pakket alsnog binnen de 5 werkdagen (behalve als u antwoord via mail dat u wil wachten totdat alles voorradig is).  Indien het/de ontbrekende product(en) toch niet geleverd zijn binnen die 5 werkdagen, krijgt u dat/die artikel(en) automatisch terug betaald. Leveringen gebeuren van maandag tot vrijdag tussen 8u en 16u.  Bpost biedt leveringen op zaterdag aan voor een meerkost van € 2,00.  Als u donderdag na 12u heeft besteld wordt er wel pas maandagvoormiddag geleverd. Als u niet thuis bent op het moment van aanbieding krijgt u een bericht in de bus dat uw pakket in het dichtstbijzijnde postkantoor of postpunt ligt.  Daar ligt het 14 dagen ter beschikking of kan u bellen voor een gratis 2de aanbieding.  De pakketten die in een postpunt terechtkomen, zoals bv krantenwinkel kunnen ook zaterdag opgehaald worden.  Het is ook mogelijk om een ander afleveradres op te geven, bijvoorbeeld werkadres. 

Indien er producten niet meer te verkrijgen zijn wordt er contact met u opgenomen. Gelieve uw spambox na te kijken indien u geen e-mail hebt ontvangen. 

Betalingen

U kunt bij ons veilig betalen met Bancontact/Maestro, VISA, Mastercard, iDeal of Overschrijving via Ogone.

Zodra uw betaling is verwerkt beginnen wij aan uw bestelling. Als u kiest voor een overschrijving gelieve dan rekening te houden met het feit dat banken doorgaans een aantal verwerkingsdagen nodig hebben, dit kan oplopen tot 3 dagen. 
Verzendkosten

U moet een minimum bestelling plaatsen van €15.

Voor bestellingen onder €85,00 rekenen wij €5,50 verzendkosten, boven de €85,00 zijn de verzendkosten gratis.

Voor verzendingen naar Nederland rekenen wij €8,50 aan.

Track&Trace

U kan op de site van B-Post (Track&Trace) u pakket volgen.  Vul het referentienummer in dat u van ons heeft gekregen en zo ziet u stap voor stap waar uw pakket zich bevind binnen B-Post.

Retours

U kan u pakket terugzenden binnen de 14 dagen na ontvangst.  De producten moeten ongeopend zijn en zich in de originele verpakking bevinden.  U kan hier ook het modelformulier voor herroeping downloaden en invullen.  Stuur ons een mail naar retours@natuuraanhuis.be met uw gegevens en de reden van retour.  Zo kunnen wij een label aanmaken en naar u doormailen die u op uw retourzending moet plakken.  Breng het pakket naar het dichtstbijzijnde postkantoor en wij nemen na ontvangst van het pakket terug contact met u op.  Ga voor meer info over disputen naar https://webgate.ec.europa.eu/odr/

 

Verloren of beschadigd pakket

Het kan voorkomen dat uw pakket verloren/beschadigd is geraakt tijdens de verwerking in een Bpost sorteercentrum. Indien uw pakket na ontvangs van de e-mail met traceercode na 2 dagen (voor leveringen in België)  nog niet is geleverd gelieve dan te e-mailen naar onze klantendienst@natuuraanhuis.be Wij zullen dan een dossier laten opmaken bij Bpost. In afwachting van hun antwoord, dat een 3 à 5tal werkdagen in beslag kan nemen, kunnen wij helaas geen terugbetalingen invoeren of pakketten opnieuw verzenden. 

Accountinformatie

Uw persoonlijke gegevens worden enkel intern gebruikt en niet met derden gedeeld of doorgegeven.  U kan ten alle tijden uw gegevens aanpassen of verwijderen. 
Openingstijden van onze winkels

Het Natuurhuis Merksem en locatie webshop

Maandag t/m Zaterdag 9u00 – 18u00
Zondag 9u00-13u00

Eethuisstraat 140
2170 Merksem
03/645.50.42

 

Het Natuurhuis Antwerpen

Maandag t/m Vrijdag 9u30 – 18u30
Zaterdag 9u30 - 18u00

Zondag 9u00-13u00

Otto Veniusstraat 29
2000 Antwerpen

03/233.23.56

 

Het Natuurhuis Zuid

Maandag t/m vrijdag 10u00 - 19u00
Zaterdag 9u30 - 18u00

Zondag gesloten

Verlatstraat 9

2000 Antwerpen

03/216.66.36