Ecologische lichaamsverzorging van Amanprana

In het Sanskriet, de klassiek Indische schrijftaal, betekent ‘Aman’ vrede of rust. ‘Prana’ verwijst naar levenskracht.

De olifant symboliseert een sluimerende, niet-agressieve kracht en belichaamt wijsheid en vrede. Olifanten worden oud waardoor zij bovendien symbool zijn voor het overwinnen van de dood.

Amanprana is een gamma producten die levenskracht op een serene wijze ondersteunen en versterken, zonder onze lichaam en geest geweld aan te doen. Kortom: zacht en zonder excessen.

Amanprana is steeds biologisch en plantaardig.

Er wordt aandacht gegeven aan ecologische en gezonde verpakkingen. Ze verkiezen glas boven plastiek. Ze drukken daar waar mogelijk met plantaardige inkten en op ecologische papieren.

Bij Amanprana geloven ze in het geheel en niet in de deeltjes apart. Hun producten zijn daarom zo weinig mogelijk bewerkt en ze gebruiken geen isolaten. Zo voegen ze geen geïsoleerde vitamine E toe, maar gebruiken ze rode palmolie en tarwekiemolie als rijke, natuurlijke bronnen van vitamine E.

Het vrij meedelen van gezondheidsvoordelen van natuurlijke voeding, planten, kruiden en remedies wordt echter streng gecensureerd en aan banden gelegd. De farmaceutische industrie en haar dekmantel, de Codex Alimentarius Commissie, beteugelt elke informatie die in het vaarwater komt van hun medicijnen. Bijgevolg kunnen ze hier niet de sterke gezondheidsvoordelen van onze producten neerschrijven. Amanprana verzet zich hiertegen uitdrukkelijk.
Hippocrates zei: ‘Laat voeding je medicijn zijn en je medicijn je voeding’. Wij wensen u veel Amanprana.

Artikelen 1 tot 9 van 16 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 16 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren