Ecologische lichaamsverzorging van Urtekram

Gegarandeerd biologisch

Urtekram vindt het net zo belangrijk om even hoge eisen te stellen aan wat u op uw huid smeert als aan wat u in uw mond stopt. Daarom zijn de verzorgingsproducten van Urtekram gecertificeerd biologisch. Het zijn zuivere, eenvoudige en biologische verzorgingsproducten zonder verborgen of onaangename bestandelen.
Urtekram heeft ervoor gekozen om haar verzorgingsproducten te certificeren in samenwerking met een expert op dat gebied, zodat zij het biologische label kan documenteren en garanderen. Daarom levert Ecocert een garantie voor het feit dat Urtekram aan de strengste vereisten van biologische verzorgingsproducten voldoen. Ecocert heeft namelijk een internationaal erkende standaard voor natuurlijke en biologische verzorgingsproducten uitgewerkt.

Het resultaat daarvan is schone, natuurlijke en biologische verzorgingsproducten. Gegarandeerd zonder parabenen, petrochemie, alcohol, synthetische parfums of andere schadelijke, milieubelastende en hormoonverstorende ingrediënten.

Niet getest op dieren

Natuurlijk moeten producten getest worden –zolang dit maar niet op dieren gebeurt! Daarom doet Urtekram een beroep op vrijwillige testpersonen om haar verzorgingsproducten te testen. Niet alleen is Urtekram een actieve tegenstanders van testen op dieren, ook maakt Urtekram voor al haar producten uitsluitend gebruik van plantaardige stoffen.
Urtekram heeft ervoor gekozen om de standaard te volgend die Europese dierenrechten organisaties ook volgen: The European Coalition to End Animal Experiments (ECEAE). De regels komen samengevat hierop neer dat de firma een datum vastlegt waarna geen tests op dieren meer mogen gebeuren. Urtekram heeft 1998 als datum gekozen.

Urtekram kan daarom garanderen dat zij geen tests op dieren uitvoeren, noch in haar productie, noch in haar productontwikkeling. Urtekram heeft ook geen andere firma’s aangesproken om voor haar testen op dieren uit te voeren en zij gebruikt geen ingrediënten die op dieren zijn getest.

Artikelen 1 tot 9 van 38 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 38 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren