Poeders & Mixen

Artikelen 1 tot 10 van 36 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Guarana Poeder 100g

  Purasana Guarana Poeder 100g

  € 13,09

  Paullinia cupana is een klimplant die groeit in het Amazonegebied. Purasana guaranapoeder is het vermalen zaad van deze vrucht. Guaranine is idem aan cafeïne en komt op een volledig natuurlijke manier voor in het zaad. Het grootste verschil tussen cafeïne en guaranine is dat guaranine veel langzamer door ons lichaam geabsorbeerd wordt. Daarom voelt men het effect veel langer en gelijkmatiger.
 2. Gerstegras Poeder 200g

  Purasana Gerstegras Poeder 200g

  € 11,82

  Gerstegraspoeder wordt gewonnen uit jong, vers gerstegras en zit vol vitale stoffen. Gerstegraspoeder is van nature uitzonderlijk rijk aan voedingsstoffen en fytonutriënten. Het is één van de meest effectieve middelen om de PH-waarde van je lichaam in balans te brengen. 100% puur biologisch poeder zonder additieven. Wordt onmiddellijk na het oogsten van het verse gerstegras gedroogd en verwerkt.
 3. Tarwegras Poeder 200g

  Purasana Tarwegras Poeder 200g

  € 13,41

  Tarwegras wordt geoogst terwijl de planten nog jong zijn, deze beschikken in de groeifase over een unieke samenstelling met daarin alles wat ons lichaam nodig heeft om optimaal te blijven functioneren. Tarwegras bevat tal van voedingsstoffen en fytonutriënten. Bovendien is het een natuurlijke energieboost. Het tarwegras van Purasana wordt biologisch in openlucht gekweekt waar de combinatie van natuurlijk zonlicht en een rijke voedingsbodem de opname van de nutriënten in de groeiende jonge grassen bevordert.
 4. Hennep Proteã￾ne Poeder 400g

  Biotona Hennep Proteã￾ne Poeder 400g

  € 13,50

  Wilde hennepplanten worden al duizenden jaren gecultiveerd. Uit hennepzaden wordt een rijkelijke olie voor de keuken geperst. De cake die overblijft na het persen van de zaden levert na drogen en fijne vermaling een poeder op dat bijzonder veel proteïnen (tot 50%) bevat, alsook mineralen zoals calcium, ijzer en magnesium. Het 100% biologische en raw Biotona Hennep Proteïnepoeder wordt zonder gebruik van chemische stoffen en enkel via mechanische behandeling uit hennepzaden verkregen. Het is een ideaal alternatief voor de sporter, bij proteïnerijke diëten, of voor iedereen die zoekt naar een plantaardige en volwaardige nutritionele bron van eiwitten. Biotona Bio Hennep Proteïnepoeder wordt gewonnen uit in Roemenië gekweekte hennepvarianten, speciaal bedoeld voor voeding.
 5. Tarwegras Sap Poeder 200g

  Biotona Tarwegras Sap Poeder 200g

  € 19,50

  Biotona Bio Tarwegrassappoeder is afkomstig van de jonge scheuten van tarwe, die geoogst worden net voor de graanvorming begint. Dit is namelijk het moment waarop de aanwezige fytonutriënten hun hoogste niveau bereikt hebben. Het poeder wordt geproduceerd volgens het EverRAW proces, een subliem proces dat versheid en kwaliteit garandeert, waarbij het geperste sap in slecht 2 minuten tijd gedroogd wordt en waarbij de temperatuur altijd rond de lichaamstemperatuur blijft. Het proces van de oogst naar poeder neemt slecht 2 uur in beslag en garandeert het behoud van alle vitaminen, mineralen en enzymen uit het tarwegras. De felgroene kleur van het poeder verraadt de grote aanwezigheid van natuurlijk chlorofyl, het plantaardige hemoglobine.
 6. Rode Bietensap Poeder 200g

  Biotona Rode Bietensap Poeder 200g

  € 24,00

  De rode biet wordt erkend als een supergroente, en is die naam méér dan waard. Het intens magentarode rode bietensap voor het Biotona poeder, is afkomstig van 100% biologisch geteelde rode bieten. Na de oogst wordt het sap vrijwel direct via een hoogtechnologisch proces gedehydrateerd, waarbij door middel van lichtgolven (infrarood) de watermoleculen verdampt worden. Dit zorgt er voor dat de aanwezige fytonutriënten, vitaminen, mineralen en enzymen uit het verse materiaal intact blijven en zo een 100% puur, smaakvol en raw poeder wordt verkregen. Het heeft een lichte, maar excellente smaak, zoet en tegelijk rijkelijk vol en verfrissend. Rode bietensa zit boordevol fytonutriënten. Alle stappen, van het zaaien tot de verwerking, resulteren in de superieure kwaliteit van het Biotona Rode Bietensappoeder.
 7. Gerstegras Sap Poeder 200g

  Biotona Gerstegras Sap Poeder 200g

  € 19,50

  Gerstegrassappoeder is afkomstig van de jonge scheuten van gerst, die geoogst worden net voor de graanvorming begint. Dit is namelijk het moment waarop de aanwezige fytonutriënten hun hoogste niveau bereikt hebben. Het poeder wordt geproduceerd volgen het EverRaw proces, een subliem proces dat versheid en kwaliteit garandeert, waarbij het geperst sap in slechts 2 minuten tijd gedroogd wordt en waarbij de temperatuur altijd rond de lichaamstemperatuur blijft. Het proces van de oogst naar poeder neemt slecht 2 uur in beslag en garandeert het behoud van alle vitaminen, mineralen en enzymen uit het gerstegras. De felgroene kleur van het poeder verraadt de grote aanwezigheid van natuurlijk chlorofyl, het plantaardige hemoglobine!
 8. Supergreens Poeder 200g

  Biotona Supergreens Poeder 200g

  € 28,01

  Supergreens is een superieur mengsel met enkel de beste biologische en groene raw superfoods! Het mengsel bestaat uit 100% pure groene voedselbronnen, elk met hun waaier aan fytonutriënten en natuurlijk aanwezige voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, enzymen, ... Biotona Bio Supergreens bevat het poeder van tarwe-, gras-, havergras-, luzernegras-, kamutgras- en gerstegrassap. Daarnaast bevat deze mix biologische chlorella en spirulina, twee superalgen die vanwege hun ideale nutritionele samenstelling, rijk aan proteïnen en mineralen, een ideale en volledige voedingsbron vormen. Bevat verder poeder van biologische spinazie en broccoli, boordevol waardevolle stoffen en zeewieren uit Schotland (Seagreens blaaswier, knotswier, groefwier), één voor één met een breed en uniek nutritioneel profiel. Biotona Bio Supergreens is helemaal compleet dankzij de toegevoegde pure Matcha of excellente groene thee uit Japan én de in zuiver bronwater gekweekte bio waterkers.
 9. Chlorella + Spirulina Poeder 200g

  Biotona Chlorella + Spirulina Poeder 200g

  € 16,50

  Chlorella of letterlijk 'klein groen blaadje' is een oeroude, ééncellige groene zoetwateralg met een felgroene kleur te wijten aan het hoge chlorofylgehalte. Chlorella is daarnaast van nature rijk aan talrijke fytonutriënten, vitaminen en mineralen en is bovendien een uitstekende natuurlijke eiwitbron, met alle aminozuren in evenwichtige verhouding. Spirulina is een blauwgroene spiraalvormige zoutwateralg, die al meer dan duizend jaar als voedselbron wordt gebruikt. De alg bevat ook een schat aan fytonutriënten en is de meest geconcentreerde eiwitbron (tot 70%) gekend op aarde. Spirulina ondersteunt algemeen de tonus en de vitaliteit. Na het oogsten worden ze door middel van een superieur droogproces gedehydrateerd zodat hun nutritionele waarde gegarandeerd bewaard blijft.
 10. Phyto-Detoxpoeder 200g

  Biotona Phyto-Detoxpoeder 200g

  € 18,00

  Biotona bio Phyto-Detox is een synergistische mix van 100% biologische en in de buitenlucht gedroogde plantenpoeders. De zaden van de mariadistel onderstuenen de lever in zijn ontgiftende en reinigende werking. Curcuma of geelwortel, ondersteunt de vetvertering. Chlorella is een oeroude, ééncellige groene zoetwateralg, met een felgroene kleur te wijten aan het aanwezige chlorofyl. De alg bevat verder ook een schat aan fytonutriënten. Net zoals het poeder van tarwegrassap. Paardenbloemwortel draagt bij tot de inwendige zuivering en venkelzaad draagt bij tot de vermindering van het opgeblazen gevoel. Yacon, of Boliviaanse zonnemortel, bevat meer dan 40% inuline (oplosbare vezels). Artisjokblad ondersteunt de lever en de detoxificatie. Biotona Phyto-Detox is aangewezen in ons dagelijks eetpatroon dat vaak vetrijk en erg belastend is of kan dienen voor een ontgiftende kuur.

Artikelen 1 tot 10 van 36 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren