Voedingssupplementen voor extra mineralen en vitaminen

De vitaminen en mineralen komen tussen in talrijke reacties:

Om de weerstand te verbeteren, voor de stevigheid van ons skelet, voor de goede werking van onze spieren en van ons zenuwstelsel, om de celvernieuwing te verbeteren, in het bijzonder de celvernieuwing van de bloedcellen en om de assimilatie van macrovoedingsstoffen (koolhydraten, vetten, eiwitten) te bevorderen. Dit alles zien we niet, maar een gebrek aan vitaminen of mineralen laat zich wel voelen: vermoeidheid, verlies van de eetlust, gebrek aan concentratie, slapeloosheid, stress, irriteerbaarheid... En dan heeft men ook de gevolgen die men kan zien: de conditie van het haar en de nagels en van de huid. Maar natuurlijk spelen de vitaminen en mineralen ook een rol in de schoonheid, deze die van binnenuit komt.

Het lichaam heeft dus elke dag vitaminen en mineralen nodig dat het niet zelf kan aanmaken, om volledig te kunnen werken en om in optimale vorm te zijn. Wij moeten ze dus halen uit onze voeding, maar onze behoeften worden niet volledig gedekt door onze voeding.

DE VITAMINEN, DE MINERALEN EN DE OLIGO-ELEMENTEN ZIJN KOSTBARE BESTANDDELEN DIE MEN DAGELIJKS AAN HET LICHAAM MOET GEVEN, OMDAT HET NIET IN STAAT IS DEZE ZELF TE PRODUCEREN.

Hoe kunnen we nu onze voeding opnieuw in evenwicht brengen en ons lichaam al deze onmisbare microvoedingsstoffen geven voor ons dagelijks welzijn en onze vitaliteit? Door een bijkomende specifieke en aangepaste aanvoer van vitaminen, mineralen en oligo-elementen dankzij de VOEDINGSSUPPLEMENTEN.

Artikelen 1 tot 9 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren